SOFRA DELICIOUS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2151 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sofra Delicious. Meer weten? Ontdek meer

15 apr 2024 om 14:29 bodem was erg dun en droog ik heb betere pizza's gehad van sofra
15 apr 2024 om 12:58 3 uur voor de tijd besteld en nog half uur te laat. Vind ik erg slecht. Het eten was oké niet alles was gaar
15 apr 2024 om 9:29 Het was wederom zeer lekker en de hoeveelheid was ruim voldoende, super !
14 apr 2024 om 20:20 Lekker eten, wat dingen waren niet helemaal goed warm meer. Maar verder was het lekker eten. nog steeds goede ervaringen.
13 apr 2024 om 20:31 Meer dan een uur te laat. Aantallen prima alleen helaas niet meer warm.
13 apr 2024 om 20:16 Om 17.05 besteld bezorgtijd 18.00. om 18.15 maar gebeld en na 6 keer vragen aan de keuken had ze een antwoord....nog 10 min wat uiteindelijk een kwartier werd
13 apr 2024 om 18:53 Goede ervaring
12 apr 2024 om 20:50 Heerlijk, super gevuld en ruim voldoende. Alleen jammer dat het een uur duurde voor dat we konden eten. Maar goed had ook zo snel mogelijk gezegd!
8 apr 2024 om 19:51 Eeten was perfect helaas beetje lauw niet echt warm maar verder was all s perfect jammer alleen ik had opmerking gedaan voor bakje sambal erbij maar die heb ik helaas niet g zien maar ga zeker nog wel keer bestellen
8 apr 2024 om 9:47 Voor de 3e keer te laat en niet heel warm. 19.15 zou de bestelling geleverd worden, 19.50 was er nog niets. Mevrouw aan de telefoon geeft aan dat dit niet klopt en dat er 19.30 bij hun in het systeem staat. Dit betekent dan nog 20 minuten te laat
7 apr 2024 om 20:50 Bezorgtijd stond half uur tot 3 kwartier. Heb na een uur gebeld was de bezorgen onderweg. Hadden na 1,5 uur het eten vanaf het bestel moment. Kwaliteit is wel goed.
7 apr 2024 om 20:37 Broodje van de hamburger te hard gebakken. En het duurde ruim een uur langer voordat het bezorgd werd dan ons was doorgegeven